December 17, 2008

Notis Pindah !

Salam semua...


Di maklumkan bahawa blog ini tidak runtuh dan musnah oleh sebarang tragedi tetapi telah bertukar dan beralih arah atas sebab-sebab kekangan dan keselamatan!

http://semutzapi.wordpress.com/

Maka oleh itu kepada rakan blogger dan pengunjung semua aku masih memblog dan maaf kalau kurang melawat blog anda semua. Saya sedang mencuba sedaya upaya untuk tetap keep in touch. Sekian.



6 comments:

ipv6 said...

what kekangan ynag macam mana tue? security in term of what?

care to enligten me?

KangNasir said...

salam perkenalan.

semut api said...

kang nasir..

salam...txs drop.

relevan said...

Selamat pindah Semutzapi..pindah kat sini bg menyengat lagi sengatan kau tu..he he

Apa pun Slm Aidil fitri..maaf zahir batin..

asilahmuhajer said...

ooo..patutla dah lama tak dengar citer. pindah umah rupanya. always keep in touch ok?

紅燒魚takesi said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社