November 09, 2005

SMART TAG

Salam Aidilfitri,

Terima kasih kepada yang sudi mengeTAG aku tempuh hari terutama Masy, Noush & Meen. Saya melihat tag mengetag ni sebagai salah satu cara untuk kita melihat di sebalik keperibadian seseorang. Walaupun realitinya agak berbeza tapi mungkin sedikit sebanyak dapat di terima pakai.

Apa pun aku cukup bersyukur dengan apa yang telah ditentukan olehNya dan apa yg aku perturunkan disini adalah hanya di sebalik realiti pemikiran aku semata-mata.

Entri ini bukan entri Hari Raya tapi entri untuk menjawab 7 tags, khusus untuk itu sahaja...

Tag Heuer ~ Smart Watches to Wear

Seven Things I Plan To Do Before I Die:
  1. Ke Tanah Suci Makkah
  2. Ke Sabah (di Malaysia, negeri ni aku belum jejak kaki lagi)
  3. Canton, China (Nak cari master of tai chi yang satu flight masa ke Miri dulu)
  4. Nak pastikan jalan di kampung aku ditar semula walau masih bole digunakan tapi dah teruk (YB takkan nak publish kat paper lagi kottt...) Fahaman politik bukan persoalannya!
  5. Pastikan wakil rakyat yang sempit fahaman politiknya tidak akan bergelar YB lagi untuk penggal-penggal seterusnya.
  6. Rumah besar yang ada kolam renang kat dalam dia.
  7. Sempat mengucap sebelum menghembus nafas terakhir.

Seven Celebrity Crushes:

  1. Kitaro (earth voice...)
  2. Bruce Lee (aku suka falsafahnya)
  3. Anthony Quinn (lakonan yg mengesankan dalam 'Lion of the Desert')
  4. Angelina Jolie (sexy lips... :D)
  5. Meg Ryan (hidung dia menarik perhatian aku)
  6. Sofia Latjuba (ketinggiannya seimbang dengan kecantikannya)
  7. Zhang zi-yi (kecil molek chanteeeq !)

Seven Traits I Look For In The Opposite Sex:

  1. Wanita yang sedar dia ada anutan agamaNya.
  2. Bukan dari keturunan Israel.
  3. Wanita yang ketika dia minum air kosong sekalipun akan kelihatan dengan mata kasar air yg diminumnya turun mengalir dari mulut melalui leher dan terus ke perut.
  4. Wanita yg berdiri di lampu terang tetapi cahaya lampu akan menjadi malap oleh kerana kecerahan air mukanya.
  5. Wanita yg berwajah serius tapi sentiasa tersenyum mengikut situasinya.
  6. Matured.
  7. Duduk, berdiri, baring sama tinggi (170 cm above) ...means sanggup bersusah payah bersama.

Seven Often Repeated Words:

  1. Insyaallah.
  2. Sengkuang betul !
  3. Nghuyup la tuh.
  4. Ada pulak yang aku sumpah jadi mangkuk tandas kang...!
  5. Buat kerja macam taik panjat tangga!
  6. Standard la tuuu...
  7. Ampuuuuuun...

7 people this tags goes to :

  1. Bush
  2. Blair
  3. Sharon
  4. Thaksin
  5. Saddam
  6. Osama
  7. Nordin Mohd Top

...Dengan pertanyaan, do you have a Blog?

Sekian untuk kali ini.

23 comments:

Anonymous said...

I like your style here. Funny how I was looking for this type of thing, and when I came accross your blog I felt right at home. Great stuff... I think I'll add you to my favorites. With your permission I'll be coming back.

great job making this blog (good design!), keep up the good work!

~ have a nice day.
come see mymatch making blog or my french kissing tips site! I'm always hoping for some good tips...

Noushy Syah said...

abg deanz....baring , tido, duduk sama tinggi =lbh dari 170cm..n bibir cam AJ...cam noushy xnak ke..ekekkekekek!!!:p

Deanz said...

Hahahaha..leher jinjang macam Noush o.k laaaa...sama padan.

Noushy Syah said...

uiks...kata yg sama duk, berdiri n baring..xkatapun yg leher panjang...huhuhuhu

kari said...

deanz.. giraffe ok tak? ampunn.. selamat raya bro..

Deanz said...

Noush,

Klu dah tinggi 170 cm above..leher mesti jinjang jugak kan...hehehe..

Kari,
giraffe? o.k gak klu u yg jadi giraffe..ihiksss..

Bila nak open house kat banglow mewah ni?

wan said...

aiyohh.. kenot stand side by side ar wif me.. coz i am smaller.. and cuter muahahaha :)

lagi satu word tak paham.. nguyup tu aper ekkk?

meen said...

deanz..thanks sudi melayan tag kiter yea..heheh...dah habis beraya belum ni??

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Deanz said...

Wan,
Smaller & cuter like Zang zi yi rite? chanteeeeq !!

Nghuyup=missing in action=mengular.

Meen,
sama-sama, kita posa sebulan, raya pun sebulan juga...:D

lady said...

salammm...
bagus punya tagss..
u kno wat..yg transparent in any act to bidadari laa encik oii..
punyerrr laa tinggi taste..
opsss..alamakk kak kari..betul sesangat,why not giraffe yer..sikit punya panjang
leher dia..and why not we help deanz to get it..wakakakaa..
jangan marah yer..
bulan raya ni..mahappp!!!

Deanz said...

Lady,
Taste rendah tapi orgnya tinggi...
klu susah sgt nak dapat giraffe, bangau pun o.k gak...

tak pun bawa kanggaroo dari Ausie sekor utk saya..amacam?

ita... said...

hi deanz...
emm...bertuahnya "dia" yg memiliki kasihsayangmu... :-)

Deanz said...

hi itaaa...
Tuah yg tidak bole dijual beli kpd yg bertuah...Tuah yg bukan Jebat...heeeee..

jed1 said...

salam raya deanz :)
boleh thn taste celebrity ko nihh...sopia latjuba pn masuk list :D

Masy said...

hebat sih~!
high taste aa mamat ni..moga2 dapat hek! (^_^)

Deanz said...

Jed,
Aku rasa tak bole tahan laaa... :D

Masy,
Siapa hi taste? Bush ke Blair? Hahaha...

Masy said...

sape lg yg hi taste..mls nk ckp.. :p

btw, i pon blom pegi sabah lagik.yg lain sume dah..(negeri aa,klu campor dgn pulau2,bukit bukau,gunung ganang - byk lg tmpt x pegi).jom aa kite g reramai..!

jom sabah!!!aku cabar kauuuuuu....!!

Deanz said...

Masy,
Joooommm....cancel S'pore kita tukar haluan ke Gunung Kinabalu....

Aku cabar kauuuuu !!

Masy said...

x jadik g singapore aaa..tunda lagi (mls nk layan aaa bos ni!penat je risau kat umah,cuti pon x senang ati,last2 postpone).

sabah bah!!

Anonymous said...

Enjoyed a lot! Bookkeeping and tax preparation united states wisconsin tax deductions Reducing concerta medecine pilatesfoundation pilates All dvd players with dvi Buy cialis link online.tripod.com broadway chevrolet green bay wi nike shoes Cosmetic dentist massachusetts

Anonymous said...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it skinny girl ass

Anonymous said...

Very cool design! Useful information. Go on! Surveillance earphone online mba degree rumford rhode island anxiety lexapro car rentals Crusellas aftershave The north face womens isabella backpack Camping in florida Culinary arts schools lake havasu az Lexapro gain weight Nikon 5400 digital camera price comparisons Answering service adult entertainers Phendimetrazine dosage http://www.how-to-repair-hotpoint-clothes-dryer.info Destroy spyware