February 23, 2006

TAG FOR (four)...

Saya yang menurut perintah,

4 Jobs before
  1. Kilang - Cheras
  2. Sekolah - Pandan
  3. Perkapalan - Port Klang @ Sg Way
  4. now, then & forever...insyaallah.

4 movies

  1. Lion of the desert - Filem yg boleh menganjakkan paradigma, ada roh & pemangkin.
  2. Storm riders - Aku suka karakter watak-wataknya, jalan cerita yg mudah tapi menarik.
  3. When a man loves a women - Meg oh Meg and the cool actor.
  4. Tangkuban perahu - cinta tragis & terlarang!

4 places i have lived

  1. Selangor - Tanah tumpahnya darah ku..
  2. WP
  3. Selangor
  4. WP - Sebahagian hidup aku membesar di sini & carik rezeki sekali...

4 tv show

  1. X Files - siapa ada DVD movie dia? plsssssss....
  2. CSI - versi lama, versi baru tak minat / bole study mcmana nak cilok (?)
  3. The Professional - detektif yang selambaaaa & coool walau nyawa di hujung peluru.
  4. PCK - smart, intelligent , comidiannnzz...

4 places i've been on vacations

....Dulu dah tulis kan... (ape daaa!)

4 mangoes

4 Blog i visit daily

  1. Semutz - dah semestinya laa...
  2. N32 - Simple, menarik , kritikal
  3. Lim kit siang - kadang-kadang macam saja-saja je dia ni...
  4. Tan seng Giaw - (?)

4 fav. food

  1. Telur goreng - Bau dia pun buat aku tak keruan.
  2. Roti canai - Like father like son.
  3. Tomyam - Soupyyyy...
  4. Mcd - aku rasa kenyang dan mengenyangkan.

4 palaces i'd rather be

  1. depan pc - aku tak dapat bayangkan hidup tanpa capaian internet...arghhhhh!!!
  2. depan tv - dont disturb..plssss.
  3. depan paper @ surat khabor - tengah makan also.
  4. dalam toilet - baca paper tak de sape kacau.

4 albums i cant live without

  1. kitaro - Earth song
  2. Kenny G - fresh & mendamaikan
  3. Aris & Rahim - dah lama daaahhh
  4. Ebiet - Kenny versi Asia

4 vehicles i owned... (pernah)

  1. BDT 11??
  2. ?? 713
  3. WGU ?9?5
  4. ?LK 6??7

Next 4 tags goes to...

  1. Masy - coz dia punya tak lengkap!!
  2. Kluang Man
  3. Goofy
  4. Donald

Sekian, dimaklumkan. kronik ke aku?

10 comments:

Masy said...

Salam sedara,
"4 places i've been on vacations" xde..x lengkaaaaaaappp!!!

*kite tag dia,dia tag kite balik, ape kes?*

ape yg i wat x lengkap tu, bgtau sket..!

Deanz said...

Masy,
Dulu dah jawab daaa..

Nanti la i wat press confrence!

www.AlidSorento.com said...

4 favorite food:

1. Satay
2. Sup Ekor
3. Black Paper Steak
4. Mee Bandung

4 Favorite Ladies:
1. My Mommy
2. My Mum-in-law
3. My Wife
4. My Daughter

Deanz said...

Lid,
Dalam bab ni cita rasa kita serupa..tapi aku lebih sikit...aku suka makan KARIPAP juga...!!! :D

Karipap panassss !!!

noorlara said...

hahahaha. Deanz ko bukan kronik tapi suka berselindung dibalik daun sehelai, ahakssss kekadang daun tu dah berlubang kena makan ulat gonggok, hahahahahh hihhihihi

Apapun ko sahabat yg baik

Deanz said...

Noor,
Pekabaou? dah aku pun sehelai jerk..ulat pun tak berani nak menggonggok...

Aku mmg sahabat TERbaik selamanya...mcm la tak kenal aku.. HUHUHUHU....

Noushy Syah said...

muahahhahha...4places U rather be ...in the loo...hiksss typical brain of a guy, as I see it!...

Deanz said...

Noush,
standard brain... :D

wan said...

Byk fakta menarik la dlm jwpn dier:

1) Lelaki byk tak suka fast food mcm McD
2) What is it with guys, paper and loo??
3) I lurrrve Rahim.. ganteng suaranya sih. Aku betul minat kat dia.

Deanz said...

Wan,
1) ...tapi aku suka.
2) Me, paper & loo (dont waste ur time maa...)
3) Istana menanti, cinya kristal, usang, Dir dll....