April 29, 2005

Sultan Brunei

Tengahari tadi aku berpeluang solat Jumaat dengan Sultan Brunei sempena lawatan beliau ke Malaysia diiringi oleh YD Pertuan Agong. Malangnya aku kenal Sultan Brunei tapi Sultan tak kenal aku.


Ramai yg berpusu-pusu bersalaman dgn beliau...



Kenderaan yg membawa Sultan Brunei & YD Pertuan Agong. Besaqnya kereta depa....

Semoga hubungan baik kedua-dua negara berkekalan, Amin... dengan Singa, Indon & Thai kita sering bermasaalah...:(

9 comments:

amylia7 said...

rezeki di hari Jumaat dapat jumpa pembesar2 negara... Tahniah...

Deanz said...

tq Amy..entah bila la kita nak naik kete tu kan..(?)

superdiman said...

Aku pun kenal sultan Brunei tapi dia tak pernah kenal aku.. hukhuk..

amylia7 said...

deanz... naik mungkin boleh..miliki..hmmmm... ehehehhehe... kena kawen ngan kerabat derang la kot...

Deanz said...

Aku nak jadi driver dia la Amy..o.k gak kan? Selamat bersantai di Kampung kita ..heeee..

noorlara said...

Assalamualaikum

Syonok baca blog hang Deanz walaupun selalu kene kacau, anyway camna ko bubuh gambo tu, mehle tolong ajau saya ni anak rusa nani dah nak kuncup ekor, wuuahhhhh

Deanz said...

w'salam...

hehehe peminat dari jauh ni...senang je dia ada code tertentu...tapi kalau kita citer kat Kenny Roggers ke lagi senang nak ingat..hehehe...

Anonymous said...

Very cool design! Useful information. Go on! » » »

Anonymous said...

Very nice site! » » »