June 15, 2005

TENTANG AKU

0715

Kemalangan yang melibatkan dua buah kereta mengganggu kelancaran perjalanan aku.

1005

Sarapan pagi yang kadang kala merangkap makan tengahari aku...



Dari mula aku punch in (dalam masa kecederaan) sampai aku punch out...kerja..kerja..(kerja berat sepanjang tahun!)

2018

Ada masa jalan-jalan menyelusuri Kota Batu...ambik angin, buang buntu.

2301

Penat! culas tidur sepanjang malam hingga ke pagi. Esok kitaran ini berulang lagi.....hmmm!

12 comments:

nurul @ myra said...

salam...tima kasih sebab jengah blog saya...anyway...u have a nice blog n nice way of writing too.. :)
nak leave msg kat shoutbox tapi takleh..so here i am..

noorlara said...

Assalamualaikum,
Deanz,
Tentang hawak tu, menarik dan cantik gambo-gambo tu tapi tak lengkaple mana gi nye family yg membuat hidup u bertambah meriah, matang dan bermakna setiap hari tu


Dee -
isteri seorang lelaki tulin hahhhah

noorlara said...

Assalamualaikum,
Deanz,
Tentang hawak tu, menarik dan cantik gambo-gambo tu tapi tak lengkaple mana gi nye family yg membuat hidup u bertambah meriah, matang dan bermakna setiap hari tu


Dee -
isteri seorang lelaki tulin hahhhah

Deanz said...

Nurul,
tq orang Kota Singa for drop by... kerja-kerja amatur jer.. ;) Really? why my shoutbox yerk?

Noorlara,
lama tak dengar citer..harap sihat di samping tugas harian. Coming soooon....

Aku Bukan Bidadari said...

Bucukkk tidur tak mandi..

jed1 said...

aiseyy best pulak tgk gambo nasik lemak tu :D

Deanz said...

Tiara,
dah mandi la weeeiii...baju tido aku mmg fesyen macam tu.. :)

Jed,
nasi lemak tu murah jer..bole le kalau nak aku belanja...heeee..

ita... said...

deanzzz... naper tido camtu eh? cian dia.... meh ita slimutkn.... cian dia.........kan kan kan....

Anonymous said...

best regards, nice info » » »

Anonymous said...

What a great site » »

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

紅燒魚takesi said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社