May 12, 2005

BELIEVE IT OR NOT (?)


Sama ada anda percaya atau tidak negara kita semakin 'terbuka' dalam banyak perkara dan iklan ini salah satu daripada dasar terbuka Malaysia...




Isu halal haram selalu menjadi topik hangat di negara kita. Logo halal boleh dibeli dengan hanya RM2 dan bebas digunakan direstoran non-halal. Satu hari nanti supaya tidak mendatangkan was-was logo ini patut di perkenalkan.




For display only, not for sale.




Jika diamati tiada apa yang pelik pada gambar ini, percayakah anda ada imej tak diundang disebelah gadis ini..(?)

7 comments:

ct said...

salam...tak sangka, ada plak iklan mcm tu kan? lepas tu..logo tu patut diwujudkan..dan last sekali, sape yg dok kat sebelah pompuan tuh?? sape??? hehehehee..

Deanz said...

Salam ct..still tak boleh menjerit ke ct, apa prob ye? ..ada orang dok sebelah tu...tak nampak kena pakai spec tebal2..cuba teropong betul2...

ita... said...

deanz... saper gadis manis tu....... kenalkan eh ngan ita....

Deanz said...

...ooo gadis ni pelakon..ttp pelakon tak popular...weeii aku suruh korang tgk imej kat sebelah dia laaa..

www.AlidSorento.com said...

Dean aku tak nampak pun, dah tiga lapis spek aku pakai. Lagi satu, computer aku tak kasi aku tulis dalam shout box tu la, dia kata 'cookies not granted' huwaaaaaaa tak boleh la aku nak menghalkummmmmmmm

www.AlidSorento.com said...

Din, sebelah kiri ke sebelah kanan? puas aku belek gambar tu...

ct said...

ntahnye...takde pa pe pun...waaa...incik alid, takleh menjerit jugak ke??? sama la kita....uwaaaaaaaaaaaaaaaaa :(